«Чому в нього вухо не відрізане». Розвідка опублікувала розмову російського генерала із підлеглим

Головне управління розвідки оприлюднило запис розмови російського генерал-полковника Михайла Мізінцева, начальника Національного центру управління обороною, та його підлеглого.

В ГУР зазначають, що він є одним із злочинців, які відповідають за знищення українського Маріуполя та його жителів.

«Московський гниляк принагідно показує, чому росія посилає своїх солдатів на вірну смерть як гарматне м’ясо. Вони цих «ублюдків», «мразєй», «рож вонючіх» і «гадьонишів» за людей не вважають і використовують просто як ресурс», — заявили в розвідці.

 
Знайомтеся, Міхаіл Мізінцев - відповідальних за знищення Маріуполя та маріупольців.

#працюєГУР ‼️ Знайомтеся, Міхаіл Мізінцев – генерал-полковник, начальник Національного центру управління обороною Російської Федерації, моральний виродок та один зі злочинців, відповідальних за знищення Маріуполя та маріупольців. Московський гниляк принагідно показує, чому росія посилає своїх солдатів на вірну смерть як гарматне м’ясо. Вони цих «ублюдків», «мразєйі», «рож вонючіх» і «гадьонишів» за людей не вважають і використовують просто як ресурс. Своїх рабів ти можеш не поважати, але за злочини проти українців – отримаєш сповна. Ми знаємо більше, ніж ти думаєш. І ми значно ближче, ніж ти думаєш. Дякуємо за ідею з пляшкою!

Posted by Головне управління розвідки Міністерства оборони України on Wednesday, March 23, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українські захисники знищили командувача окупаційної армії генерал-лейтенанта Мордвічева