«Чоткий паца з Рівного» знищує росіян на Донбасі (відео)

Іван Мартинов, відомий інтернет-спільноті як «Чоткий паца з Рівного», зараз воює з росіянами на Донбасі у складі 68-ї єгерської бригади ЗСУ. Про це повідомляє пресцентр Операції об'єднаних сил.

«Чоткий паца» став відомим у 2014 році завдяки відео, на якому словами «це мєрзость» прокоментував економічну ситуацію в країні. Після цього інтернет заполонили меми з ним у головній ролі.

«Сьогодні «Чоткий паца» впевнений: «Москалі — це мєрзость», і без жалю знищує окупантів у складі окремої єгерської бригади на Донецькому напрямку», — розповіли у штабі ООС.

Мартинов виявляється брав активну участь у Революції Гідності, воював у складі добровольчого батальйону, м потім підписав контракт із ЗСУ, де відслужив 5 років.

«Дембель» вийшов не дуже тривалий: «Після служби приїхав до батька, три місяці відпочив і знову довелося йти на війну. Подзвонили із сільради: Ваня, збирайся! Я заварив собі кави, але і попити її не встиг — приїхала машина, і от я вже у військкоматі», — розповів він про перший день російського повномасштабного вторгнення.

Іван Мартино Чоткий паца з Рівного

Після перемоги «Чоткий паца» Іван Мартинов планує одружитися та поїхати подорожувати світом.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Побачити Чорнобаївку і вмерти. Мережа вибухнула мемами через низку поразок російських загарбників (фото)