Данілов розповів, на скільки масових ракетних ударів у рф залишилося ракет

Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки й оборони України заявив, що російські війська мають запас ракет на три — чотири удари. Після цього, за його словами, у них будуть вичерпані усі запаси.

Про це він розповів в інтерв’ю виданню «Українська правда».

«Якщо рахувати на великі атаки, які у нас уже відбулися, то у них залишилося максимум на дві-три, може, на чотири нашкребуть. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що є неприпустимо, адже у них можуть з’явитися зовсім інші виклики і вони мають хоч якийсь запас залишити. Щоб ви розуміли, ту межу, яку по нормативах вони б мали втримувати, вони її вже пройшли і пройшли доволі давно», — сказав Данілов.

За його словами, у російських сил залишилися ракети С-300, які вони використовують зараз по українських містах.

«Цих ракет у них більш-менш достатньо», — додав секретар РНБО.

Також Данілов розповів про перспективи завершення війни перемогою України. За його словами, раніше весни-літа в українців навряд чи буде таке свято.

Відповідаючи на питання журналіста, щодо повернення Луганська, Донецька та Сімферополя у наступному році Данілов заявив: «Вони мають обов'язково бути повернуті до нас, це буде наша територія, там буде наша влада.  В житті немає нічого неможливого. Головне — це не лякатися. Має бути розум, розрахунок і дія. І головне — якщо на вашому боці правда. А правда — на нашому боці».

На початку грудня Кирило Буданов, глава Головного управління розвідки повідомляв, що росія має в запасі високоточні ракети на ще кілька масованих атак.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Повторний наступ на Київ, деокупація півдня та яка зброя потрібна Україні: головне з інтерв'ю Залужного