Данилюк вважає, що Милованов за вказівкою ОПУ зняв його з конкурсу у Бюро економічної безпеки
УНІАН

Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк заявив, що радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов зняв його з конкурсу на директора Бюро економічної безпеки за вказівкою з ОПУ.

Про це він розповів у Facebook.

Данилюк на своєму дні народження вдарив Милованова (фото)

«В особистій розмові вчора Тимофій визнав, що виконав вказівку від Офісу Президента — зняти мене з конкурсу на посаду директора БЕБ у будь-який спосіб. А потім запропонував мені йти в Окружний адміністративний суд Києва під керівництвом Вовка. Саме той зашкварений суд, який досі не ліквідували тільки тому, що суддя Вовк, як і Милованов, погодився бути фунтом Офісу Президента», — написав Данилюк.

 

Я не бачу сенсу обговорювати дії Милованова. Ця людина є повністю залежною без права на власну думку. В особистій...

Posted by Олександр Данилюк on Saturday, July 31, 2021

Екссекретар РНБО зазначив, що у нього немає і не може бути конфлікту з Миловановим. На його думку, ОПУ намагається все зробити для того, щоб представити ситуацію як особистий конфлікт.

Милованов же у Facebook заперечив слова Данилюка про вказівку із Банкової. Він звинувачує колишнього секретаря РНБО у брехні. Радник керівника ОПУ також не підтвердив звинувачення Данилюка щодо співпраці із владою, згадуючи як його опонент працював в часи Януковича.

«Олександр Данилюк бреше. Я не говорив що була вказівка Офіса зняти Данилюка. Навпаки, я сказав що це рішення комісії - зняти 11 кандидатів. Рішення готувала робоча група на основі закону.  Комісія затвердила це рішення. Коли Данилюк дізнався, що це було рішення незалежне від офісу і що я особисто вважаю це рішення правильним  він збісився», — підкреслив Милованов.

 

Олександр Данилюк бреше. Я не говорив що була вказівка Офіса зняти Данилюка. Навпаки, я сказав що це рішення комісії -...

Posted by Тимофей Милованов on Saturday, July 31, 2021

30 липня на святкуванні свого дня народження колишній секретар РНБО Олександр Данилюк побився з радником голови ОПУ Тимофієм Миловановим. Останній говорить, що Данилюк вдарив його, бо конкурсна комісія його не допустила до конкурсу на посаду глави Бюро економічної безпеки.

Комісію очолює Милованов.

«Неадекватний», але «нормальна людина». Милованов висловився стосовно поведінки Данилюка