ДБР повідомило про підозри зрадницям із Старобільська та Ізюма
ДБР

Державне бюро розслідувань повідомило про підозри двом зрадницям, які перейшли на бік окупантів після захоплення Старобільська на Луганщині та Ізюма на Харківщині.

Підозрюваними є колишня головна інспекторка юридичного сектору Луганської митниці та колишня працівниця правоохоронного органу з Харківської області.

Мешканка Старобільська почала працювати на окупантів та обійняла посаду у так званому «управлінні юстиції міністерства юстиції ЛНР». Інша фігурантка добровільно працювала у каральній структурі окупантів — так званій «народній міліції». 

Після звільнення Ізюму зрадниця втекла разом з російськими військами. Жінкам повідомили про підозри у держзраді, їм загрожує довічне ув'язнення.

Нещодавно СБУ повідомила про затримання зрадника в деокупованому Вовчанську. Відомий у кримінальних колах чоловік на прізвисько «Чиж» перейшов на бік ворога та активно допомагав з окупацією.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ затримала прихильника рф, який хотів приєднатися до підрозділу «кадировців»