«Динамо» — «Фенербахче»: де та коли дивитися трансляцію матчу Ліги Європи

У четвер, 3 листопада 2022 року, київське «Динамо» проведе останній матч групового етапу Ліги Європи 2022/23.

Суперник — турецький «Фенербахче». Гра відбудеться у Кракові. Початок — о 22:00 за Києвом.

«Динамо» в єврокубках 2022/23

Для «Динамо» матч з «Фенербахче» не має турнірного значення, адже кияни втратили всі шанси піднятися вище останнього місця в групі. Тому гра з турецькою командою стане для динамівців останньою в єврокубках цього сезону.

Нагадаємо, кияни починали сезон 2022/23 у кваліфікації Ліги чемпіонів. Вони по черзі пройшли той-таки «Фенербахче» (0:0, 2:1) і австрійський «Штурм», проте в останньому раунді кваліфікації поступились португальській «Бенфіці» і опинились в Лізі Європи.

В групі ЛЄ-2022/23 «Динамо» програло чотири матчі підряд — «Фенербахче» (1:2), кіпрському «АЕКу» (0:1) та двічі «Ренну» (1:2, 0:1) — і лише в 5-му турі зіграло внічию з «АЕКом» (3:3).

Перед заключним 6-м туром таблиця в групі виглядає так:

Зазначимо, що «Фенербахче» гарантував собі участь в плей-офф Ліги Європи. Але для турків важливо випередити французький «Ренн» у боротьбі за перше місце в групі. Воно дає путівку одразу до 1/8 фіналу ЛЄ, тоді як друге місце виводить до 1/16.

«Динамо» — «Фенербахче»: хто фаворит і які шанси команд

Фаворитом гри букмекери вважають гостей з Туреччини. Згідно з котирування, ймовірність результату така:

  • перемога «Динамо» — 24%
  • нічия — 25%
  • перемога «Фенербахче» — 51%

На якому каналі дивитися трансляцію матчу «Динамо» — «Фенербахче»

В Україні матч у прямій трансляції покаже канал «Megogo Футбол 1», який можна знайти на відеосервісі Megogo та платформі Volia TV.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.