«Динамо» — Ренн»: де та коли дивитися матч Ліги Європи
fcdynamo.com

У четвер, 13 жовтня, київське «Динамо» зіграє матч 4-го туру Ліги Європи 2022/23 — у польскому Кракові проти французького «Ренна».

Початок матчу — о 19:45 за Києвом.

«Динамо» в Лізі Європи сезону 2022/23

Кияни починали сезон єврокубків у кваліфікації Ліги чемпіонів, але не змогли подолати останній раунд відбору і опинились в Лізі Європи.

В групі ЛЄ-2022/23 «Динамо» програло всі три стартові поєдинки: турецькому «Фенербахче» (1:2), кіпрському «АЕКу» (0:1) і «Ренну» (1:2).

За регламентом, дві перші команди групи вийдуть в плей-офф. Третя команда вилетить до Ліги конференцій — третього за престижністю клубного турніру. А команда, що посяде останнє четверте місце, припинить виступи у єврокубках.

Після трьох турів турнірне становище в групі таке:

«Ренн» — «Динамо»: прогнози і шанси команд

Попри формально домашній статус гри для «Динамо» фаворитом матчу вважають «Ренн».

На думку експертів вплинула не лише погана ігрова форма киян, але й травми їх провідних гравців.

Зокрема, травмовані два основні воротарі «Динамо» — Георгій Бущан і Денис Бойко. Також не зіграє атакувальний півзахисник Микола Шапаренко.

Сhas News розрахував ймовірність результату матчу згідно з котировками букмекерів:

  • перемога «Динамо» — 21%
  • нічия — 26%
  • перемога «Ренна» — 53%

На якому каналі дивитися трансляцію матчу «Ренн» — «Динамо»

В Україні матч у прямій трансляції покаже канал Megogo Футбол 1, який можна знайти на відеосервісі Megogo та платформі Volia TV.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.