Діпфейкер Shamook вразив авторів «Мандалорця» своїм «молодим» Люком Скайвокером. І вони найняли його на роботу
YouTube / Shamook

В одному зі своїх відео YouTube-блогер Shamook змінив останню сцену другого сезону серіалу «Мандалорець» за допомогою технології «діпфейк». У ній з'являється «омолоджений» актор Марк Гемілл в образі Люка Скайвокера.

Про це повідомляє BBC.

В оригіналі ж для «омолодження» цифрового обличчя Марка Гемілла використали анімаційну технологію захоплення руху. Таким чином Люк Скайвокер виглядав відповідного до свого кінематографічного віку в «Зоряних війнах».

«Дісней» анонсує 10 нових спін-оффів «Зоряних війн», 10 серій Marvel і нові фільми

Події «Мандалорця» відбуваються через п'ять років після шостого епізоду «Зоряних воєн» під назвою «Повернення Джедая». Його зняли ще у 1983 році, коли Геміллу було 32 роки. Зараз же йому 69.

Версія блогера Shamook набрала майже 3 млн переглядів. Багато фанатів «ЗВ» зауважили, що у нього вийшло краще, ніж у студії Industrial Light and Magic. Саме ILM відповідала за візуальні ефекти в «Мандалорці».

Саме тому компанія Lucasfilm, що знімає франшизу, запропонувала роботу Shamook на своїй студії. Наразі невідомі справжні ім’я та стать цього YouTube-користувача.

Він працюватиме у ILM головним художником з зображення облич. У студії підтвердили, що Shamook став частиною їхньої команди. Там зазначили, що вони «завжди шукають талановитих художників».

Наука далекої галактики. Найсмішніші дослідження всесвіту «Зоряних війн»