«До росії нах*й»: Укравтодор виставив на аукціон вказівник для окупантів

Укравтодор виставив на аукціон дорожній знак з дороговказом для російських окупантів – «Нах*й, знов нах*й, до росії нах*й». Про це повідомляє пресслужба держагенства.

У відомстві нагадали, що знак з'явися на третій день великої війни. Тоді Укравтодор дав вказівку в областях демонтовувати чи замальовувати знаки із назвами населених пунктів, щоби заважити пересуванню російських військ. А на заміну Укравтодор створив універсальний вказівник для окупантів.

Знак, який виставили на аукціон, стояв у Сумській області та навіть постраждав від бойових дій — на ньому є сліди від куль.

Торги пройдуть 2 червня у системі Prozorro.Продажі. Стартова ціна становить 50 тис. грн.

Новий власник зможе встановити знак у межах свого домогосподарства або в іншому місці (окрім доріг загального користування).

Кошти, зібрані за підсумками аукціону, будуть спрямовані на спеціальний рахунок Національного банку України для потреб ЗСУ.

Так, завдяки благодійним аукціонам у системі Prozorro.Продажі вже вдалось зібрати більше 4 млн грн. Зокрема, 14 травня таким чином продали за 600 тис. грн іменну ручку президента США Джо Байдена.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

Воєнний акціонізм. Як по всьому світу привертають увагу до війни в Україні