Донька путіна народила доньку від Зеленського — артиста балету з Мюнхена

Катерино Тихонова, дочка путіна, уже кілька років зустрічається з артистом балету з Мюнхена 52-річним Ігорем Зеленським та навіть народила від нього доньку.

Про це йдеться у спільному розслідуванні російського видання  «Важные истории» та німецького журналу Der Spiegel.

У розпорядженні журналістів опинилися дані про перельоти Катерини Тихонової за останні два роки, а також документи з електронної пошти співробітника Служби безпеки президента рф та особистого охоронця Тихонової Олексія Скрипчака.

Проаналізувавши їх розслідувані дізналися, що донька путіна за останні два роки більше 50 разів літала до Мюнхена, де з 2016 року жив та працював Ігор Зеленський. А в 2019 році Тихонова взагалі збиралася переїжджати до Німеччини. Інколи Тихонава та Зеленський літали разом у супроводі прислуги та охоронців служби безпеки президента рф.

Ігор Зеленський на сцені балету

У артиста та доньки кремлівського диктатора є спільна дитина. Дівчинка народилася у 2017 році. У паспорті (копія документа була в архіві пошти охоронця Тихонова) зазначено по батькові дитини — Ігорівна.

Катерина Тихонова

Сам Зеленський з 2018 року входить до наглядової ради фонду «Національна культурна спадщина», створення якого ініціював особисто путін. Організація відповідає за будівництво культурно-освітніх комплексів у російських регіонах, які будують друзі російського президента Геннадій Тимченко та Аркадій Ротенберг.

Ігор Зеленський та володимир путін

Джерело Der Spiegel у Баварському балеті теж повідомило, що Зеленський — «швидше за все партнер доньки Путіна». При цьому артист залишив балет у квітні 2022 року. Імовірно його звільнили через відмову публічно засудити Росію за війну проти України.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Аліна Кабаєва та три Путіни: Британія ввела санкції проти ще 12 росіян