ДТП на Рівненщині: правоохоронці розглядаються декілька версій причин аварії

На даний час розглядаються декілька версій причин автокатастори на Рівненщині 6 липня.

Про це під час брифінгу розповів прокурор Рівненської області.

«Перша — це пошкодження колеса вантажного автомобіля, внаслідок чого водій виїхав на зустрічну смугу, в наслідок чого трапилось зіткнення з маршрутним автобусом», — сказав він.

Також розглядають ще кілька версій. Одна з них — випуск технічно несправних транспортних засобів, неуважність водія та порушення ним ПДР і також обставини непереборної сили.

«Задля перевірки цих версій на даний час вже проведено огляд місця події з залученням фахівців та експертів. Призначено 18 експертиз, в тому числі автотехнічні та судово-медичні. В рамках проведення судово-медичних експертиз буде розглядатись і питання щодо наявності алкоголю у крові водіїв. На даний час допитано свідків ДТП та очевидців. Слідство триває», — додав Рудницький.

Нагадаємо, 6 липня поблизу села Верхів на Рівненщині автоцистерна зіштовхнулася з мікроавтобусом. Унаслідок аварії 14 людей загинули, серед них 6-річни хлопчик. Вижила лише одна жінка, зараз вона у лікарні.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Словаччині пасажирський потяг протаранив автобус, є загиблі