Дженніфер Лопес та Бен Аффлек орендували для вечірки яхту Ріната Ахметова (фото)

Український мільярдер Рінат Ахметов надав свою розкішну яхту для приватної вечірки Дженніфер Лопес та Бена Аффлека.

Про це пише видання Daily Mail.

Днями співачка Дженніфер Лопес опублікувала в Instagram спільне фото з актором Беном Аффлеком, повідомивши таким чином, що вони через 17 років знову разом.

У суботу, 24 липня, Лопес відзначала своє 52-річчя. З нагоди свята пара прилетіла святкувати на Французьку Рів’єру. Для цього вони використали літак Bombardier Global 7500, що коштувало $200 тис.

У Франції біля Сен-Тропе зірки влаштували вечірку на яхті Valerie вартістю $130 млн. За даними видання, вона належить українському бізнесмену Рінату Ахметову. Із статком у 7,6 млрд він є найбагатшою людиною нашої країни.

Яхту Valerie спустили на воду у 2011 році, а у 2019-му її оновили. Вона може прийняти 14 гостей у семи каютах. Їх обслуговують 27 членів екіпажу.

Судно має шість палуб, на які можна дістатися ліфтами. На яхті є 6-метровий басейн, джакузі, сауна, хамам, масажні кабінети та тренажерний зал. Обідня зона облаштована на свіжому повітрі. На верхній палубі є кінотеатр з кількома кабінками.

На передній палубі достатньо місця для посадки вертольота.

Видання пише, що яхту надає в оренду агентство Dynamiq Brokerage лише за приватним запитом, тому вартість оренди є закритою інформацією.