Джонсон привіз гарні новини. Британія надасть Україні бронетехніку та протикорабельні комплекси

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон після зустрічі із президентом Володимиром Зеленським оголосив про новий пакет фінансової та військової допомоги нашій державі.

Про це він повідомив у Twitter.

«Сьогодні я зустрівся зі своїм другом, президентом Зеленським, у Києві на знак нашої непохитної підтримки народу України. Ми створюємо новий пакет фінансової та військової допомоги, який є свідченням нашої відданості боротьбі його країни проти варварської кампанії росії», — написав Джонсон.

Деталі нового пакету військової допомоги деталізували в офісі британського прем'єра, повідомляє ВВС. Так, передбачається, що Україні нададуть 120 одиниць бронетехніки та протикорабельні ракетні комплекси.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак після переговорів Джонсона із Зеленський заявив, що Україна стане ще сильнішою.

«Я регулярно спілкуюся з радником пана Джонсона з безпеки Стівеном Лавгроувом та радником з міжнародних справ Девідом Кворрі, тож цей візит не був спонтанним. Чекати результатів недовго. Але вже зараз можу сказати: ми станемо ще сильнішими», — наголосив він.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ця війна буде виграна на полі бою — глава дипломатії ЄС