Єфремов назвав себе засудженим до смертної кари і озвучив «останнє бажання»

Російський актор Михайло Єфремов, якого звинувачують у скоєнні ДТП зі смертельними наслідками, назвав себе засудженим до смертної кари. І озвучив своє «останнє бажання».

Процес над Єфремовим відбувіється в Пресненський суді Москви. Актора звинувачують в тому, що ввечері 8 червня 2020 року він п'яним сів за кермо свого Jeep Grand Cherokee, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з пікапом «Лада». Її водій-кур'єр помер від отриманих травм наступного ранку. Єфремов спочатку в відеозверненні говорив: «Як тут відмажешся, адже всі все бачили». Але коли дійшло до суду, свою вину не визнав. Сказав, що нічого не пам'ятає і, думає, що під час зіткнення перебував на пасажирському сидінні. Знайшлися і свідки, які це нібито бачили.

«За старих часів останнє бажання засудженого до страти виконували. Мене до страти засудили ще 9 червня, коли захисники потерпілих почали ходити по федеральних каналах і говорити про мою вину», — сказав Єфремов. Він заявив, що просить зробити біологічну експертизу пасажирського сидіння. За словами Єфремова, він ніколи п'яним не сідав за кермо.

Суддя клопотання про експертизу відхилила.