Ексміністру Рудьковському в аеропорті вручили підозру у викраденні бізнес-партнера
УНІАН

Ексміністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський повернувся до України. В аеропорті «Бориспіль» йому особисто вручили підозру в у справі щодо викрадення та катування екскерівника ПрАТ «Нафтогазвидобування Олега Семінського, а також у вимаганні грошей від його рідних.

Про це пише «УП» із посиланням  на правоохоронні органи.

В аеропорту Рудьковському вручили підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу.

Сам Рудьковський на Facebook підтвердив, що повернувся до України та привітав маму з днем народження.

25 лютого СБУ та ОГП розкрили резонансне викрадення у 2012 році Семінського.

Згідно з повідомленням, замовником викрадення є колишній бізнес-партнер Семінського, народний депутат кількох скликань, який в минулому обіймав посаду міністра транспорту та зв’язку. За даними УП, йдеться про Миколу Рудьковського.

«В аеропорту «Бориспіль» прокурором Офісу Генпрокурора колишньому міністру транспорту та зв’язку України було вручено повідомлення про підозру і клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке направлене до Печерського районного суду», — повідомляє УНН із посиланням на ОГПУ.

Раніше Офіс Генпрокурора повідомив на сайті про розкриття резонансного викрадення екскерівника «Нафтогазвидобування», яке сталося у 2012 році.

П’ятьом людям, у тому числі організатору, було повідомлено про підозру у викраденні та катуванні екскерівника ПрАТ «Нафтогазвидобування», а на даний час народного депутата України IX скликання Семінського.

Рудьковський організував викрадення бізнес-партнера — ЗМІ