Екснардеп Ляшко потрапив у ДТП: в його машину врізалось нібито броньоване авто СБУ (відео)

У Києві в ДТП потрапив колишній народний депутат Олег Ляшко. За його словами, винуватцем аварії стали авто, у яких начебто були співробітники СБУ.

Про це Ляшко повідомив у Facebook.

Екснардеп заявив, що разом зі своїм добровольчим підрозділом повертався з відрядження з Чорнобиля.

«В Києві на перехресті вулиці Набережно-Рибальської та Електриків бики на двох броньованих авто грубо порушили правила дорожнього руху - поїхали на червоне світло з включеними проблисковими маячками, в результаті чого вчинили ДТП. У нашому авто було чотири людини, двоє постраждалих», — розповів Ляшко та додав, що його та водія врятували подушки безпеки.

Він також запевнив, що одна з машин - Mercedes (гелентваген), яка порушували правила, втекла з місця аварії.

Екснардеп також виклав відео сварки з водієм другої машини — Lexus з чорними номерами та документами з символікою СБУ та КМДА на лобовому склі.

На відео, знятому після ДТП, водій визнає, що порушував правила, а Ляшко натомість багато матюкається та свариться.

 

Наш добровольчий підрозділ повертався з відрядження з Чорнобиля. В Києві на перехресті вулиці Набережно-Рибальської та Електриків бики на двох броньованих авто грубо порушили правила дорожнього руху - поїхали на червоне світло з включеними проблисковими маячками, в результаті чого вчинили дтп. У нашому авто було чотири людини, двоє постраждалих. Мене і водія врятували подушки безпеки. Якби не вони - могло б бути значно гірше. Ще одна машина, яка порушувала правила - Гелентваген, втекла, але є камери, можна встановити, хто був. Винуватець дтп - якийсь високий сбушний чин - теж втік, не дочекавшись поліції. Дивіться відео одразу після дтп

Posted by Олег Ляшко on Thursday, April 28, 2022