«Єлизавета II померла у віці 95 років». Американське ЗМІ «поховало» королеву

У соцмережах почали поширюватись чутки про смерть королеви Єлизавети ІІ.

Про це в ніч на 23 лютого заявило американське видання Hollywood Unlocked

«Джерело, наближене до Королівської сім'ї повідомило нам ексклюзивну новину про те, що королева Єлизавета II померла. Вона була запрошена на весілля Едварда Еннінфула, редактора журналу Vogue, але її знайшли мертвою», — йдеться у повідомленні.

Втім у Букінгемському палаці спростували. Зазначають, що за протоколом, у разі смерті королеви, перш за все повідомлять секретаря її величності, а він вже проінформує прем’єр-міністра. І тільки потім королівська сім’я зможе офіційно заявити про це у ЗМІ, скоріш за все це буде BBC.

Але головний редактор видання продовжує стояти на своєму та стверджувати, що інформація про смерть королеви нібито правдива.

«Ми не публікуємо брехню, і я завжди ручаюся за свої джерела. Чекаємо офіційне оголошення з палацу», — заявляє Джейсон Лі.

Раніше повідомляли, що 95-річна королева Єлизавета ІІ отримала позитивний тест на коронавірус. Проте заявляють, що вона почуває себе добре та має легкі симптоми.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Принц Ендрю уклав мирову угоду з потерпілою від сексуального насильства