Енні Лейбовіц сфографувала Олену Зеленську для Vogue (фото)

Всесвітньо відома фотограф Енні Лейбовіц зробила фотосесію Олени Зеленської для журналу Vogue.

«Для спеціальної цифрової обкладинки Енні Лейбовіц сфотографувала першу леді Олену Зеленську, коли вона та її чоловік, президент України Володимир Зеленський розмовляли з журналісткою Рейчел Донадіо про життя у військовий час, їхній шлюб та спільну історію, а також мрії про майбутнє України», — повідомляється на Instagram-сторінці журналу.

олена зеленська Енні Лейбовіц Vogue

Репортаж під назвою «Портрет хоробрості: перша леді України Олена Зеленська» вже опубліковано на сайті Vogue, також його можна буде побачити у жовтневому номері журналу.

Олена Зеленська  Vogue Енні Лейбовіц фото

 Vogue Олена Зеленська фото

Олена Зеленська ВОлодимир Зеленський Vogue Енні Лейбовіц фото

72-річна Енні Лейбовіц відома портретами зірок, видатних осіб та політиків. Вона є авторкою знаменитого знімка, на якому оголений Джон Леннон цілує одягнену Йоко Оно, що лежить поряд із ним.

Героями її портретів для обкладинок Rolling Stone, Vanity Fair, Vogue, The New York Times та інших ставали королева Єлизавета, Мік Джаггер, Майкл Джексон, Меріл Стріп, Леонардо ді Капріо, Майлі Сайрус, Джо Байден.

8 липня Енні Лейбовіц помітили за вечерею у київській кав’ярні Zigzag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Нагорода для всього українського народу. В США Олені Зеленській вручили премію Dissident Human Rights Award