Євробачення-2022: букмекери оновили прогноз і назвали лідера

Букмекери розповіли, кому прогнозують перемогу на пісенному конкурсі «Євробачення-2022».

Новий прогноз оприлюднили на сайті Eurovisionworld.

Українському гурту Kalush Orchestra із композицією Stefania пророкують перемогу з ймовірністю 42%, раніше відсоток був вдвічі меншим.

На другому місці італійський виконавці Mahmood&Blanco, на їхню перемогу поставили 15%. Третє місце посіла швецька виконавиця Comelia Jakobs — ймовірність перемоги 10%. На четвертому та п’ятому місці — Британія та Іспанія відповідно.

Цьогоріч пісенний конкурс пройде в італійському Турині. Перший та другий півфінали відбудуться 10 та 12 травня, а фінал — 14 травня.

«Не зважаючи на бойові дії, гурт KALUSH Orchestra запише свій виступ у безпечному місці, який буде відправлено організаторам пісенного конкурсу, а у разі нашої перемоги над окупантами до травня, то наша делегація відправиться до Італії і заспіває наживо на всю Європу!», — повідомляли у пресслужбі Євробачення України.

Представник гурту заявив, що цього року вони «мають зайняти перше місце і показати ще раз усьому світу, що українці не тільки сильна, а ще й талановита нація».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«StandUpForUkraine!». Гурт Maneskin підтримав Україну піснею та кліпом з кадрами війни (відео)