Фанати франшизи «Матриця» дізналися назву четвертої частини блокбастера

Зображення з можливою назвою нової частини «Матриці» видаляють із соціальної мережі Instagram. Про це повідомляє Engadget.

Фанати франшизи на Reddit and в Twitter повідомили, що в Instagram вони знайшли фото, на якому вказано можливу назву нової частини — «Matrix Resurrections» («Воскресіння матриці» або «Матриця, воскресіння»).

При цьому видання підкреслює, що оригінальний пост журналісти не знайшли.

Передісторія

Раніше кіностудія Warner Bros. назвала дату виходу четвертої частини фільму «Матриця». Прем’єра запланована на 21 травня 2021 року.

«Матрицю 4» анонсували в 2019 році. Режисером фільму стала Лана Вачовскі. У фільмі знімаються Кіану Рівз, Керрі-Енн Мосс, Пріянка Чопра, Джада Пінкетт-Сміт, Джонатан Грофф, Макс Римельт, Яхья Абдул-Матін II («Аквамен», «Хранителі»), Джессіка Хенвік («Зоряні війни: пробудження сили») і Ніл Патрік Харріс («Зникла», «Зоряний десант»).

WarnerMedia представить фільм на  HBO Max  і в кінотеатрах одночасно.

19 лютого у мережі з'явилися фото і відео зі зйомок четвертої частини кінострічки «Матриця», зйомки якої зараз проходять у Сан-Франциско, США. В опублікованих матеріалах можна побачити сцену погоні за участю головних героїв.

Кіану Рівза (Нео) і Керрі-Енн Мосс (Трініті) вдалося сфотографувати під час знімального процесу, як і режисера фільму Лану Вачовські. В об'єктиви потрапила сцена погоні на мотоциклі.

Як і в попередніх фільмах франшизи, основою сюжету «Матриці 4» стане протистояння головних героїв комп'ютерній програмі «Матриця», яка захопила контроль над Землею.

У соцмережах шанувальники фільму опублікували копію поста, розміщеного в Instagram стилістом по зачісках фільму. Шуніка Террі показала підписникам подарований їй творцями фільму брендовий жакет. На фото є бирка з імовірною назвою майбутньої картини: Matrix Resurrections. І хоча стиліст видалила пост, його встигли скопіювати, і він швидко розлетівся по мережі.

Пандемія наносить зворотній удар. Гучні кінопрем'єри 2021 року, які виробники відклали