Фестиваль Atlas Weekend 2021 у Києві відбудеться, але без іноземних артистів
Amazing Ukraine

Фестиваль Atlas Weekend повідомив на Facebook, що переносить виступи закордонних артистів (крім СНД) на наступний рік. Організатори оголосили про новий формат події у 2021 році.

Команда Atlas Weekend пише, що розуміє, що у зв’язку з карантинними обмеженнями у різних країнах приїзди іноземних артистів під великим питанням. Проте цього літа фестиваль усе ж відбудеться у безпечному форматі, з українськими артистами та виконавцями з СНД.

«Дата проведення у другий тиждень липня та локація на ВДНГ зберігаються, а також додається один безкоштовний день у понеділок. Усі раніше придбані квитки залишаються чинними на нові дати Atlas в 2022 році», — написали організатори.

Організатори обіцяють цього літа масштабні виступи артистів, ексклюзивні шоу та обмежену кількість квитків через карантинні обмеження. Детальнішу інформацію вони повідомлять згодом.

Довідка

Atlas Weekend — один із найбільших музичних фестивалів України. Проходить щорічно у Києві в першій половині липня на ВДНГ. Винятком став «карантинний 2020 рік.

Фест заснований у 2015 році концертною агенцією PMK Event Agency, яка є власником київського нічного клубу Atlas, від якого фестиваль і отримав назву. 

У оголошенні організаторів прикметною є згадка про «артистів із СНД». Щодо приїзду музикантів із РФ до фестивалю вже виникали питання. Зокрема, у 2017 році російського виконавця Андрія Лисікова, який виступає під псевдонімом Дельфин, не пустили до України, де він мав взяти участь у Atlas Weekend 1 липня. Він раніше виступав у окупованому Криму. Група тоді відіграла концерт без Дельфіна.

Фестиваль Burning Man на карантині планує постійний майданчик в Неваді