Фонд Пінчука орендував у Давосі «Російський дім» і перейменував його на «Дім військових злочинів Росії»

Фонд Віктора Пінчука орендував у Давосі, в якому пройде Всесвітній економічний форум, приміщення, яке мало назву «Російським домом» (russian house), перейменували на «Дім воєнних злочинів Росії» (Russia War Crimes House).

Пресслужба Фонду повідомила, що у цьому домі проходитиме виставка, присвячена воєнним злочинам росії в Україні. Вона працюватиме з 22 до 29 травня, а її офіційне відкриття заплановане на 23 травня.

Організатори виставки хочуть ініціювати обговорення та привернути увагу осіб, які ухвалюють рішення та формують громадську думку, підштовхуючи їх до реальних дій.

У Фонді також зазначили, що на тлі повномасштабного вторгнення росії в Україну, яке триває вже третій місяць, особливо важливо висвітлювати те, як українці захищають свободу та демократію не лише у фізичній війні, а й на соціальному та політичному фронтах. Тому буде організовано традиційний «Український сніданок» у Давосі та виставку «Дім воєнних злочинів Росії».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В Україні випустили гральні карти з пропагандистами та воєнними злочинцями рф (фото)