Гаррі та Меган в США стали голлівудськими продюсерами

Принц Гаррі та його дружина Меган, що пів року тому перестали бути членами британської королівської сім'ї та переїхали до Каліфорнії, оголосили про свої кар’єрні плани. Вони стали голлівудськими продюсерами!

В середу, 2 вересня, Гаррі та Меган, оголосили про підписання багаторічного контракту з Netflix. Зіркова пара займатиметься виробництвом документальних і художніх фільмів, серіалів, шоу та дитячих програм, пише The New York Times. Востаннє акторка Меган Маркл з'являлася на екранах в 2018 році в серіалі «Форс-мажори» (Suits).

«Ми зосередимо свою увагу на створенні контенту, що інформує, а також дає надію. Для нас, як нових батьків, створення надихаючих сімейних програм дуже важливо», — йдеться в заяві подружжя.

Продукція Гаррі та Меган буде ексклюзивною для Netflix, яка має 193 млн передплатників у всьому світі.

Фінансові умови контракту не розголошуються. Але за інформацією видання, до підписання пара вела перемовини з Disney, Apple та NBC, і там лунала сума близько $100 млн.

Після розриву з королівською родиною Гаррі та Меган планували забезпечувати самі себе. А президент США Дональд Трамп наголосив, що їм доведеться самим оплачувати свою безпеку.