«Гівно в шоколаді»! Гордон припустив, що Порошенко подав на нього до суду через ревнощі (відео)
УНІАН

П’ятий президент України Петро Порошенко подає позов проти українського журналіста Дмитра Гордона за слова про нібито його домовленість з очільником РФ Володимиром Путіним про здачу Маріуполя окупантам.

Гордон зазначив, що він готовий до позову Порошенка. Медійник вважає, що суд буде захоплюючим видовищем. Про це він розповів у своєму YouTube-каналі.

«Тільки сьогодні я зрозумів, що життя вдалося, коли прийшла блага вість про те, що п'ятий президент України Петро Олексійович Порошенко вирішив подати на мене в суд», — наголосив він.

Понад $51 млн готівкою. Порошенко оприлюднив декларацію за 2020 рік

За його словами, справа тут не тільки в Маріуполі, але і нібито у ревнощах, оскільки нещодавно журналіст випустив цукерки «Гордон в шоколаді».

«Оскільки Петро Олексійович теж випускає цукерки, але тільки «Гівно в шоколаді», ось він і обурився: як це так? Мовляв, я переходжу йому дорогу, і тепер законодавцем мод в шоколадних цукерках буде не він», — підкреслив Гордон.

Медійник розповів, що інтереси Порошенка в суді захищатиме російський адвокат Ілля Новіков.

«Я думаю, що було б правильніше, якби Петро Олексійович Порошенко звернувся до свого давнього друга і спільника, чудового юриста Віктора Володимировича Медведчука. Але оскільки Медведчуку, напевно, зараз не до Порошенка, вибір припав на Іллю Новікова… Петре Олексійовичу, із задоволенням з вами посужусь. Судитися — так судитися. Тисну руку, Петре Олексійовичу, обіймаю», — підсумував журналіст.

Порошенко контролював 6 офшорів, через які купував шедеври — активісти