Голова Укрзалізниці розповів про авіаобстріл Києва: 4 ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу

Зранку, 5 червня, війська рф нанесли авіаудар по столиці України Києву.

4 ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу, що знаходиться на лівому березі Києва. Серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу. І оперативно приступили до ліквідації наслідків удару.

Повідомив Голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін.

За його словами УЗ не робила ніяких публічних заяв про обстріли, тому що в цьому випадку рух пасажирських поїздів не затримувався.

«Та не промовчало російське міноборони. Вони вчергове збрехали, що ціль удару — "поставленные восточноевропейскими странами танки Т-72 и другая бронетехника, размещенные в корпусах вагоноремонтного предприятия".

Офіційно заявляю — на території ДВРЗ немає військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції», — прокоментував Камишін.

Також глава УЗ запросив сьогодні представників ЗМІ на ДВРЗ. «Ми підтвердимо, що росія вчергове збрехала. І що їх справжня ціль — економіка України та мирне населення», — зазначив Камишін.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.