«Гостей налякала військова форма»: «Янголів Азову» попросили залишити бізнес-захід (відео)

Керівниця патронатної служби «Янголи Азову» Олена Толкачова заявила, її та інших представників попросили залишити бізнес-захід у Києві, оскільки гостей «лякає військова форма». Організатори вже перепросили за інцидент.

Про це Толкачова розповіла у своїх соцмережах.

За її словами, представників «Янголів Азову» запросили виступити на заході для молодих підприємців Young Business Club, аби вони розповіли чим займається служба та познайомилися з підприємцями, які могли б надати допомогу організації.

«Через 30 хвилин перебування на цьому заході до нас підійшла одна з представників організаторів та попросила «сховатися десь у кутку», бо чоловіків-відвідувачів «лякала військова форма», — розповіла Толкачова.

Засновник Young Business Club Андрій Остапчук попросив вибачення за інцидент та назвав такі висловлення співробітниці неприпустимими.

«Ми приносимо свої вибачення військовим Азову особисто і усім, чиї почуття зачепила ця ситуація.  Думка і позиція людини, яка працювала в нашій команді, не є позицією клубу і її учасників. В клубі понад 70 співробітників. Ми постійно працюємо над тим, щоб бути одним організмом і сповідувати єдині цінності. На жаль, це виходить не завжди», — написав Остапчук.

Він додав, що організація постійно влаштовує благодійні аукціони та збори для захисників.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити

Військові нагороди України: які бувають і за що ними нагороджують