Готувати «парад» у Маріуполі приїхав чиновник з адміністрації путіна — розвідка (відео)
Маріупольська міська рада

Російські окупанти готуються провести у зруйнованому Маріуполі «парад». Готувати його приїхав Сергій Кирієнко, заступник глави адміністрації президента росії.

Українська розвідка повідомляє, що саме він нещодавно став кремлівським куратором щодо питань ОРДЛО.

Кирієнко має підготувати «урочисті заходи» на 9 травня. В окупованому Донецьку від проведення «свята» відмовляються, тому центром «параду» має стати Маріуполь.

Зараз окупанти терміново прибирають центральні вулиці від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів. Радник мера міста Петро Андрющенко розповів, що до робіт долучають місцевих мешканців. Вони працюють за їжу.

«Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструватимуться сюжети про «радість» місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін», —  пишуть розвідники.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На території заводу «Азовсталь» знаходиться понад 40 важкопоранених військових — Верещук