Графіки відключення світла в Україні 12 лютого: де та коли не буде електрики  (оновлено)

Після запуску двох енергоблоків на Рівненській АЕС в Україні суттєво покращилася ситуація з електропостачанням. У результаті у багатьох областях 12 лютого планують не вимикати світло.

Сhas News розповідає про актуальну ситуацію з відключеннями світла у різних областях.

Коли не буде світла у Вінницькій області 12 лютого

У неділю, 12 лютого, вимикати застосовувати обмеження для регіону не планують. У разі зміни ситуації дізнатися свою чергу відключень за адресою та актуальний графік можна за цим посиланням, а отримати інформацію про аварійні відключення — за цим посиланням.

Коли не буде світла у Волинській області 12 лютого

12 лютого графіки погодинного відключення на Волині застосовуватись не будуть. Графіки погодинного відключення електроенергії можуть бути застосовані лише у разі зміни Укренерго лімітів потужності на область у певні години протягом дня з метою. Актуальну інформацію з цього приводу оперативно розміщують у телеграм-каналі Волиньобленерго.

Коли не буде світла у Дніпрі та Дніпропетровській області 12 лютого

На 12 лютого ліміти від Укренерго для Дніпропетровської області відсутні. Однак, у разі перенавантаження мереж, можливі відключення світла в окремих районах. Ознайомитись з поточними відключеннями можна за посиланням.

Коли не буде світла у Житомирській області 12 лютого

На Житомирщині графіки відключень світла поділені на три сектори. При отриманні команди від Укренерго застосовується червоний сектор, при недостатності потужності додатково вводяться в дію жовтий, а потім зелений.

Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням. Аби переглянути, яка адреса належить тій чи іншій групі, потрібно натиснути на сектор на сайті.

Коли не буде світла у Закарпатській області 12 лютого

12 лютого на Закарпатті не плануються стабілізаційні відключення електроенергії. Якщо ситуація зміниться, то ознайомитися з графіком вимкнень можна за посиланням

Коли не буде світла у Запорізькій області 12 лютого

Сьогодні у регіоні також не планують погодинних відключень. Якщо рівень енергоспоживання перевищуватиме ліміти, область повернеться до погодинних відключень. За ними, споживачі поділені на 3 черги. Ознайомитися із переліком адрес для кожної з черг можна за посиланнями: 1 черга, 2 черга, 3 черга.

Коли не буде світла в Івано-Франківській області 12 лютого

В області 12 лютого світло вимикати не планують. Про зміни у роботі енергосистеми та стан мереж області можна дізнатися на сайті Прикарпаттяобленерго та на Facebook-сторінці компанії. 

Коли не буде світла у Києві 12 лютого

12 лютого у столиці не планують обмежувати електропостачання. Однак  у разі перенавантаження мереж, можливі відключення світла в окремих районах. Перевірити інформацію щодо поточних відключень у такому випадку можна буде за посиланням.

Коли не буде світла у Київській області 12 лютого

Укренерго не встановлювало для області ліміти на електроспоживання, відповідно світло планують не відключати. Але у випадку перенавантаження мереж в окремих районах можливі відключення. Дізнатись актуальну інформацію про обмеження можна буде за посиланням

Коли не буде світла у Кропивницькому та Кіровоградській області 12 лютого

По всій Кіровоградській області діють графіки погодинних відключень. Ознайомитись з ними можна за посиланням.

Коли не буде світла у Львові та Львівській області 12 лютого

Електроенергію в регіоні гарантовано подають двічі на добу по чотири години. В інші години ймовірні відключення. У регіоні споживачі поділені на три групи. Для кожної діє свій графік. Переглянути його можна за посиланням.

Коли не буде світла у Миколаївській області 12 лютого

У Миколаєві та області світло вимикають у шість черг. Знайти свою адресу в оновленому графіку можна за цим посиланням.

Також на сторінці Миколаївобленерго у Facebook щогодини інформують, коли яку чергу відключатимуть від електрики. Наприклад, 11 лютого область пройшла без обмежень у електропостачанні.

Коли не буде світла в Одесі та Одеській області 12 лютого

На Одещині не планують відключень електрики 12 лютого. Однак у разі перевантаження мереж можуть бути обмеження згідно стабілізаційних графіків.

Відтепер споживачі будуть розділені на 6 групи. Перевірити інформацію щодо відключень за вашою адресою можна тут.

Коли не буде світла у Полтавській області 12 лютого

«Укренерго» не довело ліміти потужності для регіону, тому відключень не планують.  Але у випадку перенавантаження мереж переглянути розклад вимкнень світла на лютий в області можна за посиланням. Дізнатися, у якій групі ваша адреса можна тут.

Коли не буде світла у Рівненській області 12 лютого

Сьогодні Рівне та Рівненська область будуть без обмежень електропостачання. У разі зміни ситуації подивитися актуальні графіки відключень світла можна за посиланням

Коли не буде світла у Сумській області 12 лютого

Графік погодинних відключень світла можна переглянути тут.

Коли не буде світла у Тернопільській області 12 лютого

Для регіону оприлюднили графік відключення, який діятиме з 6 по 12 лютого. Споживачів поділили на три групи. Переглянути відповідність адреси до відключення світла згідно з графіком можна за цим посиланням.

Коли не буде світла у Харкові та Харківській області 12 лютого

У Харкові, Харківському та Чугуївському районах 11 та 12 лютого вводяться спеціальні графіки погодинних відключень. Тривалість погодинних відключень становить 6 годин для кожної черги.

Ознайомитись із оновленим графіком можна тут.

Коли не буде світла у Хмельницькій області 12 лютого

12 лютого в області відключення переважно відбуватимуться згідно з Графіками аварійних відключень, в частині громад відбуватиметься перехід до Графіка погодинних відключень.

Коли не буде світла у Черкаській області 12 лютого

В області розроблені зелені, жовті, червоні та сірі графіки. 11 лютого на Черкащині діють погодинні відключення. Дізнатись розклад вимкнень електроенергії, а також перевірити свою адресу можна подивитися за посиланням

Коли не буде світла у Чернівецькій області 12 лютого

На Буковині усі споживачі поділені на 18 груп, для кожної з яких діє власний графік відключень світла. Перевірити свою адресу та дізнатися, коли вимикатимуть електроенергію 11 лютого, можна за посиланням.

Коли не буде світла у Чернігівській області 12 лютого

У регіоні відключення не плануються. У разі зміни ситуації подивитися за якою групою вимикатимуть світло за вашою адресою можна за цим посиланням.

Графік вимкнень для парного і непарного дня згідно з кожною групою можна переглянути за цим посиланням. Щоб дізнатися про відключення за особовим рахунком, слід звернутись у Telegram-бот.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Світла стане більше»: в Україні запрацювали усі доступні енергоблоки АЕС