Графіки відключення світла в Україні 15 січня: де та коли не буде електрики
Unsplash

Сьогодні, 15 січня, в багатьох регіонах України знизилась можливість генерувати необхідну кількість електроенергії після ракетної атаки росії 14 січня. У Києві, а також Київській, Одеській та Дніпропетровській областях діяють екстрені відключення світла.

Коли не буде світла у Києві 15 січня 

Зараз у столиці тривають екстрені відключення світла. Графіки відключень тимчасово не працюють, поки ситуацію не стабілізують. Коли стан електромереж покращиться, дізнатись графіки відключень світла у Києві можна за посиланням.

Коли не буде світла у Київській області 15 січня 

ДТЕК Київські регіональні електромережі запровадили екстрені відключення світла на Київщині. З аварійними відключеннями світла можна ознайомитись за цим посиланням.

У разі відновлення дії графіків стабілізаційних відключень дізнатись, коли вимикатимуть світло за вашою адресою можна тут

Коли не буде світла у Чернігівській області 15 січня

Групи відключень поділені на жовту, синю та зелену. Дізнатись за якою групою вимикатимуть світло за вашою адресою можна за цим посиланням.

Графік вимкнень для парного і непарного дня згідно з кожною групою можна переглянути за цим посиланням. Щоб дізнатися про відключення за особовим рахунком, слід звернутись у Telegram-бот.

Коли не буде світла у Сумській області 15 січня

З 08.00 до кінця доби 15 січня на Сумщині планується дія графіків у режимі -4/+2. Ознайомитись із графіком можна за посиланням.

Коли не буде світла у Харкові та Харківській області 15 січня 

Після ракетної атаки в регіоні діють аварійні відключення світла. Станом на 8:30 енергетики заживили всіх споживачів Харкова та області.

Коли не буде світла у Полтавській області 15 січня

На Полтавщині планують застосовувати графік погодинного відключення електроенергії, оскільки ліміт по потужності з 14 січня впав удвічі. Дві черги, основна та додаткова, працюватимуть одночасно.

Коли не буде світла у Черкаській області 15 січня

По усій Черкаській області з 00:00 15 січня діють червоні графіки погодинних відключень. Вони передбачають дві години зі світлом та чотири — без електрики. Споживачів поділили на три черги.

Дізнатись, коли вимикатимуть світло за вашою адресою можна за цим посиланням.

Черкасиобленерго також склало інструкцію, як можна зручно дізнатись про планові, позапланові та аварійні графіки відключення енергії.

Коли не буде світла у Кропивницькому та Кіровоградській області 15 січня

По всій території Кіровоградської області діють графіки погодинних відключень (ГПВ) (дві години світло є, а чотири години світло відсутнє). Ознайомитись з графіком погодинних відключень можна за посиланням.

Коли не буде світла у Дніпрі та Дніпропетровській області 15 січня

У регіоні наразі діють екстрені відключення світла. Попередні графіки поки не діють. Перевірити наявність поточних відключень за своєю адресою можна тут.

Коли не буде світла у Миколаївській області 15 січня

У регіоні дотримуються графіків вимкнень світла у три черги.

Світло вимикають чотири рази на добу. Тривалість відключення — близько двох годин. Після заживлення, кожна з черг матиме електропостачання протягом 4 год.

Знайти свою адресу в графіку можна за цим посиланням.

Коли не буде світла в Одесі та Одеській області 15 січня 

В регіоні тривають екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють.

Перевірити наявність поточних відключень можна тут.

Коли не буде світла у Дніпропетровській області 15 січня

Сьогодні в регіоні застосовані екстренні вимкнення світла, графіки стабілізаційних відключень не діють. Наявність поточних відключень ви можете перевірити за цим посиланням.

Коли не буде світла у Вінницькій області 15 січня

На Вінниччині сьогодні сформовані три черги, для кожної з яких діє свій графік відключень електрики. Дізнатися свою чергу за адресою та актуальний графік можна за цим посиланням, а отримати інформацію про аварійні відключення — за цим посиланням.

Коли не буде світла у Львові та Львівській області 15 січня

У регіоні світло для споживачів також вимикають за графіком, вони складаються з трьох груп. Переглянути їх можна за посиланням.

Абонентам у різні дні тижня вимикають світло по чотири години. Окремо на добу є зарезервовані години, коли світло можуть вимикати додатково. Обіцяють постачати електрику двічі на добу по чотири години.

Коли не буде світла у Хмельницькій області 15 січня

На Хмельниччині погодинні відключення відбуватимуться цілодобово, переважно за однією чергою.  В періоди максимального навантаження — одночасно за двома чергами, згідно з Графіком погодинних відключень.

Для пошуку відключення за своєю адресою необхідно перейти за цим посиланням. Для перегляду адрес, які наразі знеструмлені або будуть невдовзі знеструмлені, у розрізі районів електромереж, можна за цим посиланням.

Коли не буде світла у Тернопільській області 15 січня

Для регіону оприлюднили графік відключення, який діятиме з 9 по 15 січня.

Споживачів поділили на три групи. Переглянути відповідність адреси до відключення світла згідно з графіком можна за цим посиланням.

Коли не буде світла в Івано-Франківській області 15 січня

В області споживачів поділили на чотири черги. Світло для кожної вмикатимуть на три години, а вимикатимуть також на три. Дізнатись, коли не буде світла можна у чатботі Viber.

Коли не буде світла у Чернівецькій області 15 січня

На Буковині теж вимикають світло за графіком. Дізнатися групу вимкнень за адресою у Чернівцях можна за посиланням.

Для області діють інші графіки, які можна переглянути за цим посиланням.

Загальний графік відключень — за посиланням.

У Волинській, Рівненській, Закарпатській та Житомирській областях теж діють стабілізаційні графіки вимкнень світла. Як правило, графіки публікуються день у день, тому ознайомитись з графіками у відповідних регіонах можна на сайтах:

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія обстріляла дві ТЕС ДТЕК: одна з них припинила роботу