Графіки відключення світла в Україні 31 січня: де та коли не буде електрики

В енергосистемі України зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак на енергетичну інфраструктуру країни.

Сhas News розповідає, де можна подивитися графіки відключень електроенергії.

Коли не буде світла у Вінницькій області 31 січня

Дізнатися свою чергу відключень за адресою та актуальний графік можна за цим посиланням, а отримати інформацію про аварійні відключення — за цим посиланням.

Коли не буде світла у Волинській області 30 січня

Графік погодинних відключень світла для своєї адреси можна подивитися на сайті Волиньобленерго за посиланням. Час початку відключення 30.01.2023 може розпочинатись на годину раніше у зв'язку з високою імовірністю перевищення ліміту потужності.

Коли не буде світла у Дніпрі та Дніпропетровській області 31 січня

Енергетики стабілізували ситуацію в енергосистемі після останньої ворожої атаки, тож у регіоні знову діятимуть графіки відключень. Ознайомитись з ним можна за посиланням.

Коли не буде світла у Житомирській області 31 січня

На Житомирщині графіки відключень світла поділені на три сектори. При отриманні команди від Укренерго застосовується червоний сектор, при недостатності потужності додатково вводяться в дію жовтий, а потім зелений.

Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням. Аби переглянути яка адреса належить тій чи іншій групі, потрібно натиснути на сектор на сайті.

Коли не буде світла у Закарпатській області 31 січня

На Закарпатті споживачі поділені на чотири черги. Ознайомитися з графіком можна за посиланням

Коли не буде світла у Запорізькій області 31 січня

Погодинні стабілізаційні відключення здійснюються у три черги, орієнтовна тривалість відключення для кожної черги – чотири години, із можливою затримкою на доїзд фахівців до обладнання. Також можлива затримка у випадку оголошення повітряної тривоги.

Ознайомитися із графіком та переліком адрес для кожної з черг можна за посиланням.

Коли не буде світла в Івано-Франківській області 31 січня

В області виділені чотири черги відлючень світла, кожна з яких поділяється на кілька підчерг. Дізнатись свою чергу можна за особовим рахунком: за посиланням або у чатботі Viber.

Коли не буде світла у Києві 31 січня

31 січня у столиції будуть діяти стабілізаційні графіки відключень світла. Перевірити інформацію щодо поточних відключень та ознайомитись з графіком можна за посиланням.

Коли не буде світла у Київській області 31 січня

Київська область повернулася до стабілізаційних відключень світла. Усі споживачі в регіоні поділені на чотири групи. Дізнатись, коли вимикатимуть світло за вашою адресою, можна за посиланням

Коли не буде світла у Кропивницькому та Кіровоградській області 31 січня

У Кіровоградській області діють графіки погодинних відключень. Згідно з ними у споживачів дві години є світло і дві години воно відсутнє. Ознайомитись з графіком погодинних відключень можна за посиланням.

Коли не буде світла у Львові та Львівській області 31 січня

Електроенергія в регіоні подаватиметься двічі на добу по чотири години. В інші години ймовірні відключення. У регіоні споживачі поділені на три групи. Для кожної діє свій графік. Переглянути його можна за посиланням.

Коли не буде світла у Миколаївській області 31 січня

У регіоні дотримуються графіків вимкнень світла у три черги. Знайти свою адресу в графіку можна за цим посиланням. Також на сторінці Миколаївобленерго у Facebook щогодини інформують, коли яку чергу відключатимуть від електрики.

Коли не буде світла в Одесі та Одеській області 31 січня 

У ДТЕК попередили, що ремонті роботи внаслідок останньої ракетної атаки на регіон триватимуть щонайменше до кінця січня. До їх завершення Одещина не зможе повернутись до стабілізаційних графіків. Поки в області тривають екстренні відключення світла.

Коли не буде світла у Полтавській області 31 січня

У регіоні дотримують відключень за графіком. Переглянути розклад вимкнень світла на січень в області можна за посиланням. Дізнатися, у якій групі ваша адреса можна тут.

Коли не буде світла у Рівненській області 31 січня

Графік погодинних відключень світла для своєї адреси можна подивитися за посиланням

Коли не буде світла у Сумській області 31 січня

На Сумщині також діють графіки погодинних відключень. Ознайомитись з ними можна за посиланням.

При перевищенні споживання електричної енергії понад заданий ліміт, за командою Укренерго можливе застосування двох черг відключень, а, у разі якщо і після цього ситуація не покращиться, будуть застосувуватися аварійні відключенням.

Коли не буде світла у Тернопільській області 31 січня

Для регіону оприлюднили графік відключення, який діятиме з 30 січня по 5 лютого.

Споживачів поділили на три групи. Переглянути відповідність адреси до відключення світла згідно з графіком можна за цим посиланням.

Коли не буде світла у Харкові та Харківській області 31 січня

У регіоні світло вимикають у 12 черг, початок кожної змінюється щотижня. Ось їх розклад, а переглянути чергу для конкретної адреси на сайті обленерго можна за цим посиланням.

Коли не буде світла у Хмельницькій області 31 січня

З 30 січня область перейшла на новий графік за схемою «6 на 3» (відключення триватимуть 6 годин, після чого електрику даватимуть на 3 години). Крім того, усіх споживачів поділили на шість черг (раніше було чотири черги). Перевірити, до якої черги ви належите, та дізнатися актуальний графік можна за посиланням.

Коли не буде світла у Черкаській області 31 січня

В області продовжують діяти червоні графіки відключень світла (у регіоні розроблені зелені, жовті, червоні та сірі графіки). Розклад вимкнень електроенергії, а також перевірити свою адресу можна подивитися за посиланням

Коли не буде світла у Чернівецькій області 31 січня

На Буковині усі споживачі поділені на 18 груп, для кожної з яких діє власний графік відключень світла. Перевірити свою адресу та дізнатися, коли вимикатимуть електроенергію, можна за посиланням.

Коли не буде світла у Чернігівській області 31 січня

Групи відключень поділені на жовту, синю та зелену. Дізнатись за якою групою вимикатимуть світло за вашою адресою можна за цим посиланням.

Графік вимкнень для парного і непарного дня згідно з кожною групою можна переглянути за цим посиланням. Щоб дізнатися про відключення за особовим рахунком, слід звернутись у Telegram-бот.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.