Гурт Muse випустив кліп на пісню Won't Stand Down, який зняв у Києві (відео)
Соліст Muse Меттью Белламі / Getty Image

Британський рок-гурт Muse випустив пісню вперше за чотири роки. Відеороботу до неї зняла українська продакшн-студія shelter.film у Києві.

Про це повідомляє видання «Слух».

Кліп до нової пісні Won't Stand Down почали знімати ще у грудні.

Головну роль виконала українська акторка Наталія Зозуля. Згідно з сюжетом вона — королева «темних генералів», яка перевтілюється у божество.

У кліпі акторку одягнули у маску з зображенням обличчя фронтмену гурту Меттью Белламі, яку зробили спеціально на замовлення у США.

Трек Won’t Stand Down — сингл з нового альбому гурту, який вийде пізніше. Свій попередній альбом Muse випустили у 2018 році.

Вони не перші, хто обирає столицю України для відеоробіт. Зокрема, кліп до пісні Майлі Сайрус Nothing Breaks Like a Heart теж знімали у Києві. Біля Музею історії України на Десятинній у центрі Києва відеоряд до треку Bassa Sababa відзняли для ізраїльської виконавиці Нетти. 

А співак Ед Ширан зняв новий кліп на території корпусів Київського національного університету ім. Тараса Шевченка у Голосіївському районі. Кажуть, що відео створювали до пісні під назвою 2step.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українська режисерка отримала нагороду MTV Europe Music Awards «найкраще відео» за кліп для Lil Nas X (відео)