Хакери блокують електронні пояси вірності і шантажують власників

Хакери, мішенями яких часто стають особисті дані чи банківські рахунки, дісталися до найбільш потаємного. Стало відомо про випадки зламу електронних поясів вірності!

Один з користувачів електронного поясу вірності Cell Mate від китайської компанії Qiui отримав повідомлення: «Твій член тепер мій». Зловмисник повідомляв, що заблокував гаджет, і вимагав за розблокування 0,02 біткойна (близько $730), пише Vice.

Користувач на ім’я Роберт розповів, що йому поталанило, адже пристрій був знятий. Відомо, що деякі інші користувачі також отримали схожі повідомлення.

Ще восени фахівці з кібербезпеки попереджали про вразливість Cell Mate. На той момент вже продали більше 40 тис. таких поясів вірності.

Видання Vice пише, що їх використовують не стільки для запобігання зрад, скільки для БДСМ-розваг. Електронний пояс вірності надягають на геніталії та блокують за допомогою смартфону. Передбачається, що розблокувати гаджет може лише партнер.

Механічного ключа до Cell Mate немає. Проте компанія-виробник виклала відео, як зняти пристрій у разі стороннього блокування за допомогою викрутки.

Раніше Сhas News повідомляв, що російські хакери зламали Мінбезпеки США.

Секс, наркотики, Європарламент. Угорський депутат пішов у відставку після затримання на чоловічій секс-вечірці