Хочеш Toyota Land Cruiser за комунальні кошти? На вихід!

Керівника комунального підприємства «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва» повідомили про звільнення. Скандальний тендер на придбання підприємством дорогого авто скасували, повідомляє київський міський голова Віталій Кличко на своєму Telegram-каналі.

Перед тим, 17 листопада, КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» оголосило відкриті торги на придбання автомобіля Toyota Land Cruiser. Купити новий позашляховик керівництво підприємства вирішило самостійно. Кличко пише, що воно порушило наказ Департаменту транспортної інфраструктури. Всі закупівлі комунальних підприємств обов’язково повинні узгоджуватися з профільним департаментом та Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА.

Керівник підприємства не повідомив про відкриті торги на придбання дорогого позашляховика ані заступника голови КМДА, який відповідає за дорожньо-транспортну галузь, ані Департамент транспортної інфраструктури, ані Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА.

Торги сьогодні вже скасовані. А директора комунального підприємства повідомили про звільнення. Не можуть чиновники поводитися так нахабно і безсовісно з коштами міського бюджету, коштами киян. І це повинні розуміти всі, хто працює у владі!
Кличко втретє став мером Києва. За нього проголосували 50,52% киян — другого туру не буде