Ілон Маск прибув з непублічним візитом до Китаю — Reuters

28 квітня засновник компанії Tesla американський бізнесмен Ілон Маск прибув до Китаю з неоголошеним візитом. Про це повідомляє Reuters із посиланням на джерела.

За даними агентства, Маск планує зустрітися з високопосадовцями, щоб обговорити розгортання програмного забезпечення для повністю автономних автомобілів (FSD) у Китаї. Він також хоче отримати дозвіл на передачу за кордон даних, які збираються в Китаї.

FSD — найсучасніша версія програмного забезпечення для автопілота у машинах Tesla. Компанія ще не зробила її доступною у Китаї, незважаючи на заклики клієнтів. Однак нещодавно Маск заявив, що Tesla може розгорнути FSD у КНР «дуже скоро».

Tesla продала в Китаї понад 1,7 млн автомобілів з того часу, як вийшла на ринок у цій країні десять років тому. З 2021 року компанія зберігає всі дані, зібрані її автомобілями, у Шанхаї, як того вимагають китайські регулюючі органи.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ілон Маск за підсумками року залишився найбагатшою людиною світу: хто увійшов до топ-10