Інспекторка Львівської митниці похизувалася у TikTok «луком» за $8 тис. Її звільнили з посади (відео)
Скриншот

Головну державну інспекторку відділу складського обліку Львівської митниці Юлію Дригу звільнили з посади. Ймовірно причиною звільнення стало відео з блогером Ніколасом Кармою, опубліковане 12 квітня у соцмережі TikTok.

На ньому інспекторка похизувалася своїм образом, загальна вартість якого — $8 тис., і це вдвічі більше її зарплатні, вказаної у декларації за минулий рік.

Щоправда, сам блогер вже видалив відео. Однак деякі Telegram-кангали встигли його зберегти.

На відео Юлія Дрига розповідає що її капелюх від всесвітньо відомого модельєра Руслана Багінського коштує 18 тис. грн. «Собачку звати Гучі. Повідець для собачки від Gucci і коштує десь $200» — додала Юлія Дрига.

Дрига також похизувалась сумкою від Louis Vuitton за $1,5 тис. і взуттям Hermes за $800. На руці у Юлії Дриги годинник Cartier за $5 тис.

На запитання блогера де працює, підтвердила, що на державній службі: «Трошки на себе, трошки на державу», — додала вона.

Скільки заробляє Юлія Дрига: дані декларації 

Юлія Дрига працює на посаді головного державного інспектора відділу складського обліку, зберігання, оцінки вилученого майна та розпорядження ним управління адміністративно-господарської діяльності Львівської митниці. Про це свідчать дані на сайті Львівської митниці.

Згідно з декларацією Юлії Дриги за 2023 рік вона заробила близько 180 тис. грн (близько $4,6 тис.). Також у декларації вона зазначила свого чоловіка Олексія Дригу, попри те, що заявила блогеру, що коханої людини у неї нема. 

Скільки заробив чоловік за 2023 рік в декларації інспекторки не вказано. У декларації вказано, що Дрига володіє половиною квартири і зберігає $3 тис. готівкою. Машин чи інших цінних речей вона не задекларувала.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Люксове життя під час війни: співробітника ТЦК помітили на відпочинку у Домінікані (фото)