Інтерв’ю Анастасії Арестович: головне про стосунки, прогнози та президентські амбіції чоловіка

Дружина радника Офісу президента України Олексія Арестовича Анастасія дала велике інтерв'ю, яке вийшло на YouTube-каналі української журналістки Анни Олицької.

Chas News зібрав, що вона розповіла про знайомство зі своїм майбутнім чоловіком, його характер та президентські амбіції.

Про знайомство з Олексієм Арестовичем

Анастасія Арестович розповіла, що познайомилася з майбутнім чоловіком завдяки подрузі, яка запросила її до нього на заняття з психології:

«Із першої нашої зустрічі було зрозуміло, що це серйозно. Щойно ми зустрілися поглядами, ти розумієш, що це твоя людина... Вправа була. Всі стали в коло. І треба було покласти руки одне на одного, обійняти. І він поклав мені руку на шию, і так просто добре обійняв. Я вже зрозуміла, що є якийсь серйозний намір».

«Щойно заняття закінчилося, я вийшла, була зима, лютий, це було 6-те число. У мене була курточка розстебнута, він підійшов до мене, застебнув. Сказав: «Холодно». І запропонував сходити в кафе».

Як Олексій Арестович робив пропозицію своїй дружині

«Не було планів виходити заміж точно. І не було навіть планів серйозних стосунків, тому що закінчилися мої попередні стосунки. Коли ми зустрілися, все дуже різко змінилося, тому що це вже було серйозно. З першої нашої зустрічі було зрозуміло, що це вже все-таки серйозно».

«Жити разом ми почали після знайомства, ми багато подорожували. Спочатку він мені запропонував роман. Через два тижні біля під'їзду мого будинку Олексій став на коліна і зробив пропозицію. Олексій знає, що хоче, і просто бере.  Я закохалася одразу і сказала "так". Він і досі робить мені пропозиції: коли я гарно одягаюся, одразу пропонує мені вийти заміж».

Анастасія Арестович про те, що її дратує у чоловікові

Дружина Арестовича зізналася, що на відміну від багатьох українців, її в Олексієві нічого не дратує. Проте так було не одразу:

«Сама собі не вірю (що зараз нічого не дратує — ред.), це просто унікальний випадок. Спочатку мене дратувала його легкість. Олексій дуже легко змінює напрямок. Мене дивувало, що він може в розпал робочого дня лежати на дивані й читати. Мені було дискомфортно, тому що за вікном кипить життя, а ти тут лежиш».

Вона також запевнила, що не вважає свого чоловіка нарцисом, незважаючи на те, що в соцмережах створили чимало мемів на цю тему.

«Це прояв здорової самооцінки. У стосунках я не відчуваю, що він нарцис. Нарцисизм, себелюбство бачать люди, які мають питання з самооцінкою. Завжди дратує в іншій людині те, з чим маєш труднощі. Тому у людей, у яких із самооцінкою все добре, до Олексія таких претензій немає»

Про «33 бойові виходи» Олексія Арестовича

Коментуючи слова Олексія Арестовича про здійснення загалом 33 бойових виходів за лінію фронту у 2018 році під час служби у ЗСУ, вона зазначила, що така кількість умовна.

«33 виходи — це фігура мовлення була. Зрозуміло, що Олексій не робив собі зарубку щоразу при кожному виході та не рахував їх. Мені здається, що їх могло бути цілком і більше».

Про президентські амбіції Олексія Арестовича

«Коли ми з ним зустрілися, він сказав: «Я буду президентом», — наголосила Анастасія Арестович, однак зізналася, що поки не думає, якою була б перша леді у разі перемоги Олексія за президентське крісло: «Дивитимемося за обставинами. Не думаю, що Олена Зеленська думала, що колись стане дружиною президента».

Коли завершиться війна: прогноз від Анастасії Арестович

«Війна закінчиться наступного літа», ― думає дружина Арестовича. При цьому вона зізналася, що вона знає про прогнози щодо війни,  чує після того, як виходять щоденні відео її чоловіка з Марком Фейгіним.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Путін, Україна та ядерна війна. Про що Джо Байден сказав у новому інтерв'ю