Іван Вигівський став новим начальником поліції Києва. Його вже представив міністр внутрішніх справ
МВС

Новим головою ГУ Нацполіції Києва призначили Івана Вигівського, колишнього начальника поліції Полтавщини.

Про це у коментарі «Суспільному» розповів Андрій Крищенко, який подав у відставку з посади начальника київської поліції 11 серпня. Також про подію написали на сайті МВС.

«Об 11 годині разом з головою МВС (Денисом Монастирським — Прим. ред.) відбулося представлення полковника Вигівського керівником поліції Києва», — розповів Крищенко.

Також він попросив не пов’язувати своє звільнення із відставкою Арсена Авакова, ексміністра внутрішніх справ. «Я майже шість років був керівником поліції Києва, це більше, ніж будь-хто за всю історію незалежності», — підкреслив він.

Денис Монастирський заявив, що від нового очільника поліції Києва очікує посилення уваги на забезпечення публічної безпеки, тим паче напередодні 30-ї річниці незалежності України. 

Міністр внутрішніх справ наголосив, що питання боротьби зі злочинами, на які найбільше скаржаться громадяни, має бути у пріоритеті у нового керівництва.

Хто такий Іван Вигівський

Іван Вигівський є колишнім очільником ГУНП у Полтавській області.

До цього він обіймав посади начальника Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області та начальника слідчого управління ГУНП в Миколаївській області.

Уряд звільнив Антона Геращенка з посади заступника глави Міністерства внутрішніх справ