Із полону на весілля: морпіх з острова Зміїний одружився у Харкові (фото)

У Харкові одружився боєць 35-ої бригади морської піхоти Валерій, який захищав острів Зміїний від російських окупантів, а потім потрапив у полон.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 229 окремого батальйону 127 бригади тероборони, керівництво якої допомогло організувати церемонію.

Кохану морського піхотинця звати Владислава, вони зустрічалися два роки.

Одразу після звільнення з полону боєць зважився на важливий крок і, отримавши відпустку, стрімголов повернувся до Харкова до своєї коханої.

«Їхні почуття загартовувались відстанню та часом, а перебування в розлуці та невідомості, дали чітке розуміння того, що життя крихке, а закохані так і не набулися разом. Тож, насолоджуючись кожною хвилиною, цінуючи найменші дрібниці, хлопець твердо вирішив, що вдома його чекатиме не наречена, а вже дружина», – підкреслили у 229 окремому батальйоні.

Весілля

Організувати весілля у місті, яке постійно обстрілюють ворожі війська, допомогли бійці 229 окремого батальйону 127 окремої бригади ТрО та Пісочинська селищна рада.

«Війна триває, але життя продовжується. Ми нищимо ворога та будуємо плани на мирне майбутнє, твердо віримо у нашу перемогу і вже перемагаємо, перш за все, у психологічному аспекті, зокрема, стійкістю та незламністю духу. Чергове весілля – гідне тому підтвердження, адже передісторія цієї події була непередбачуваною. », – наголосили бійці. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У львівській лікарні вийшла заміж медсестра, яка втратила ноги на війні (відео)