Ізраїль заявив про ліквідацію одного із лідерів ХАМАСу

Армія оборони Ізраїлю завдала удару в районі міста Тулькарм, унаслідок якого було ліквідовано лідера місцевого осередку ХАМАС.

Про це повідомляє Telegram-канал ЦАХАЛ.

У четвер, 3 жовтня, армія Ізраїлю завдала удару по району Тулькарма і ліквідувала керівника мережі ХАМАС у цьому місті Захі Ясера Абд ар-Разека Уфі.

Зазначено, що Уфі був організатором та керівником схеми підриву автомобіля в ізраїльському поселенні Атерет. Він постачав зброю іншим терористам і планував численні атаки проти ізраїльських громад в Юдеї, Самарії та інших районах. Також відомо, що Уфі готував нову терористичну операцію на найближчий час.

Ізраїльська армія підкреслила, що Уфі був причетний до планування і здійснення низки великих терористичних атак, унаслідок яких постраждало багато мирних жителів в Іудеї та Самарії.

«Уфі активно сприяв зміцненню терористичної мережі ХАМАС і підтримував інші терористичні угруповання в регіоні, допомагаючи організовувати обстріл і підриви автомобілів», — йдеться у заяві.

Також зазначено, що разом з Уфі було ліквідовано кількох інших ключових терористів, пов’язаних із цією мережею в Тулькармі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ізраїль оголосив генсека ООН персоною нон ґрата