Кабмін погодив звільнення голови Вінницької ОВА Борзова на тлі скандалу з «п'яним» відео на заправці

У вівторок, 25 червня Кабінет міністрів погодив звільнення Сергія Борзова з посади керівника Вінницької ОВА. Рішення ще має затвердити президент Володимир Зеленський.

Про це повідомив Тарас Мельничук, представник уряду у Верховній Раді.

На своїй сторінці у Facebook Борзов написав про те, що вимушено залишає посаду очільника Вінницької ОВА через стан здоровʼя та просить «не гаяти час на жодні маніпуляції».

«4 роки на посаді, 2,5 роки з яких — у стані війни. Вінничани гідно пройшли цей шлях. Дякую кожному мешканцю області за це. Дякую команді, Президенту», — підкреслив Борзов.

Сергій Борзов очолював Вінницьку ОДА з червня 2020 року. Також посадовець балотувався на посаду міського голови Вінниці у 2020 року від партії «Слуга народу». Також він нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «За сприяння війську».

Про причини звільнення Сергія Борзова поки не повідомляється. Проте зазначимо, що напередодні у ЗМІ з'явилося відео, як стверджується, п'яного Борзова, який начебто нацькував ТЦК на компанію хлопців на заправці, та їм роздали повістки.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Зеленський звільнив командувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля