«Кадирівці» почали красти зброю у російських військових — СБУ (відео)

«Кадирівці» вирішили не лише мародерити в оселях українців, а й обкрадати самих російських військових.

Про це СБУ стало відомо з чергового перехоплення телефонної розмови окупантів.

В ній один із російських військових на Херсонщині скаржиться своєму знайомому, що в нього вкрали пістолет.

«Приїхали, мовляв, помолитися: «пусти, братан, ми свої, у розвідці». Пустив, коротше, бл*дь… Він поки молився, ПМ (пістолет Макарова — Прим. ред.) підрізав, нах*й!», — розповідає загарбник. 

 
Кадирівці так захопилися мародерством, що крадуть навіть у російських військових

Кадирівці так захопилися мародерством, що крадуть навіть у російських військових Про це свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку вдалося перехопити СБУ. Так, один із ворожих окупантів, який стоїть на Херсонщині, скаржиться своєму знайомому, що чеченці украли у нього пістолет. «Приехали, мол, помолиться: «пусти, братан, мы свои, на разведке». Впустил, короче, бл*дь… Он пока молился, ПМ подрезал, нах*й! Прыгнули в тачку и… съе*ались», – розповідає російський загарбник. За втрату зброї його відправили копати окопи. А потім з’ясувалося, що просто так за цю провину не відкупитися, тож йому дали 2 дні на пошуки. «А если не найду, меня, бл*дь, завалят! И спишут, что пропал… Разведкой боем на укропов… И меня укропы застрелили», – пояснює він. Така тенденція в російській армії не може не тішити. Чим більше зброї вони вкрадуть самі у себе, то ближчою є наша перемога! Слава Україні! #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Saturday, May 7, 2022

Через втрату зброї військовий тиждень мусив копати окопи. А потім виявилося, що так просто це не виправити, і окупанту сказали, що він має два дні на пошуки пістолета.

«А якщо не знайду, то мене, бл*дь, завалять! І спишуть, що зник… Розвідкою боєм на укропів… І мене укропи застрелили», — пояснює він. 

Окупанти крадуть не тільки зброю. Вони забирають навіть телефони у 10-річних дітей.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Окупанти насипають пісок у пальне, аби не заводилися танки — СБУ