Канал «Дом» заявив, що Мендель не ведуча, а в шоу будуть різні спікери
УНІАН

Держтелеканал «Дом» вибачився за те, що ввів в оману глядачів, проанонсувавши, що речниця Зеленського Юлія Мендель буде вести програму «Погляд з Банкової з Юлією Мендель».

Про це повідомила пресслужба ЗМІ.

Канал вказує, що програма називатиметься не «Погляд з Банкової з Юлією Мендель», а «Погляд з Банкової» і «головними дійовими особами виступають стейкхолдери, пов'язані з Офісом президента».

«Ми врахували думки аудиторій і шкодуємо, що могли ввести в оману частину передплатників наших соціальних мереж щодо участі пані Мендель в проєкті в якості ведучої на телеканалі. Приносимо вибачення за те, що відразу не внесли ясності з цього питання», — йдеться у повідомленні.

Мендель в коментарі «Українській правді» розповіла, що братиме участь у проєкті й надалі, проте не уточнила, коли знову з’явиться у програмі.

«Пілотний випуск «Погляду з Банкової» мав серйозний резонанс. Я рада, що випуск залучив настільки багато уваги, хоча був доволі лаконічним. Телеканал «Дом» анонсував наступні випуски, і я продовжуватиму брати участь в проєкті, аби розповідати більше інформації, що цікавить людей», — підкреслила вона.

15 березня телеканал «Дом» повідомив, що «стартує щотижневе ТВ-шоу «Погляд з Банкової з Юлією Мендель». Тоді у ЗМІ заявили, що це авторський проєкт прессекретаря президента України.

«Погляд з Банкової». Мендель запускає власне шоу на телебаченні