Карта бойових дій в Україні станом на 12 вересня
Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб оприлюднив дані про ситуацію на фронті станом на 12 вересня.

Сhas News публікує актуальну карту бойових дій, де блакитним позначені позиції ЗСУ, червоним — позиції рф, жовтим — звільнені території, бордовим — місця бойових дій.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському напрямку обстріли зафіксовані біля Кіндратівки Сумської області.

На Харківському напрямку вогонь відкривали біля населених пунктів Костянтинівка, Уди.

На Слов’янському напрямку противник обстрілів не вів.

На Краматорському напрямку обстріли фіксували в районах населених пунктів Тетянівка, Донецьке, Райгородок, Крива Лука, Верхньокам’янське та Спірне.

На Бахмутському напрямку ворог відкривав вогонь в районах населених пунктів Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Миколаївка Друга, Зайцеве.

На Авдіївському напрямку обстрілів зазнали Карлівка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка.

На Новопавлівському напрямку зафіксована вогнева активність в районах Пречистівки, Великих Новосілок, Богоявленки, Нескучного та Микільського.

На Запорізькому напрямку ворог вів обстріли біля Новосілки, Времівки, Новополя, Новоандріївки, Полтавки, Гуляйполя та Залізничного.

На Південнобузькому напрямку обстрілів зазнали райони населених пунктів Нововознесенське, Біла Криниця, Осокорівка, Велике Артакове, Сухий Ставок, Костромка, Партизанське, Безіменне, Благодатівка, Іванівка, Зарічне, Білогірка та Мирне.

Сили оборони відбили атаки противника неподалік Майорська та Красногорівки. У районах Миколаївки Другої та Зайцевого бої тривають.

За минулу добу ЗСУ вдалось витіснити ворога з понад 20 населених пунктів. Проводиться взяття їх під повний контроль.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Окупанти радять колаборантам тікати з Енергодара — мер міста (фото)