Карта бойових дій в Україні станом на 20 вересня

Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив дані про ситуацію на фронті станом на 20 вересня.

Сhas News публікує актуальну карту бойових дій, де блакитним позначені позиції ЗСУ, червоним — позиції рф, жовтим — звільнені території, бордовим — місця бойових дій.

За минулу добу російські окупанти завдали 10 ракетних та 15 авіаційних ударів, здійснили понад 56 обстрілів з РСЗВ по об’єктах на території України.

За минулу добу росіяни обстріляли інфраструктуру понад 33 населених пунктів. Серед них Славгород, Краматорськ, Бахмут, Майорськ, Водяне, Дорожнє, Соледар, Новопіль, Запоріжжя, Миколаїв, Олександрівка, Снігурівка, Нова Одеса, Широке, Білогірськ, Миролюбівка та Біла Криниця.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без змін.

На Сіверському напрямку окупанти вели вогонь в районах населених пунктів Миколаївка Чернігівської області та Нововасилівка, Славгород і Рясне Сумської області.

На Слобожанському напрямку противник обстріляв райони населених пунктів Козача Лопань, Шевченкове, Дергачі, Кам’янка, Стрілеча, Глибоке та Дворічна.

На Краматорському напрямку ворог вдарив по населених пунктах Олександрівка, Донецьке, Райгородок, Щурове, Крива Лука, Озерне, Білогорівка, Пришиб, Григорівка та Сіверськ.

На Бахмутському напрямку загарбники обстріляли Майорськ, Миколаївка, Верхньокам’янське, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Одрадівка, Веселе, Виїмка, Миколаївка Друга, Нью-Йорк, Білогорівка, Юр’ївка, Спірне, Зайцеве та Яковлівка.

На Авдіївському напрямку удару зазнали Красногорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Первомайське.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник активних дій не вів. Від артилерійських обстрілів постраждали населені пункти Вугледар, Велика Новосілка, Микільське, Малі Щербаки, Новомайорське, Мала Токмачка, Червоне, Павлівка, Гуляйполе, Новопіль та Времівка.

На Південнобузькому напрямку противник обстріляв понад 28 населених пунктів. Серед них Олександрівка, Новогригорівка, Зоря, Шевченкове, Мирне, Широке, Білогірка, Безіменне, Миролюбівка, Високопілля та Ольгине.

За добу українські підрозділи відбили атаки противника в районах населених пунктів Майорськ, Веселе, Курдюмівка та Новомихайлівка.

Авіація Сил оборони уразила 24 райони зосередження живої сили і військової техніки противника, чотири позиції зенітних ракетних комплексів та один склад боєприпасів.

Сервіс Deep State публікує актуальну онлайн-карту бойових дій в Україні.

Онлайн-карта бойових дій від Deep State станом на 20 вересня 2022 року

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни намагаються відновити переправу біля Каховської ГЕС (супутникові фото)