Карта бойових дій в Україні станом на 23 вересня

Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив дані про ситуацію на фронті станом на 23 вересня.

Сhas News публікує актуальну карту бойових дій, де блакитним позначені позиції ЗСУ, червоним — позиції рф, жовтим — звільнені території, бордовим — місця бойових дій.

За минулу добу ворог завдав чотири ракетні та 27 авіаційних ударів, здійснив понад 75 обстрілів з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах.

Від ворожих ударів постраждало понад 45 населених пунктів. Серед них — Печеніги, Пришиб, Ярова, Спірне, Веселе, Бахмут, Мар’їнка, Красногорівка, Костянтинівка, Нескучне, Полтавка, Єгорівка, Безіменне, Кривий Ріг, Білогір’я, Запоріжжя, Білогірка, Первомайське, Миколаїв, Очаків, Високопілля, Сухий Ставок, Миролюбівка та Новогригорівка.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без змін.

На Сіверському напрямку противник здійснив обстріли в районах населених пунктів Шалигіне, Миропільське, Волфине та Їздецьке Сумської області.

На Слобожанському напрямку окупанти завдали ураження в районах населених пунктів Дубнівка, Гоптівка, Вовчанськ, Кам’янка та Куп’янськ.

На Краматорському напрямку ворог обстрілював населені пункти Маяки, Миколаївка, Діброва, Крива Лука, Пришиб та Сіверськ.

На Бахмутському напрямку обстріли фіксували біля населених пунктів Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве, Веселе, Білогорівка і Яковлівка.

На Авдіївському напрямку ворог обстріляв населені пункти Красногорівка, Опитне, Мар’їнка, Новомихайлівка.

На Новопавлівському напрямку росіяни відкрили вогонь в районі населених пунктів Вугледар, Золота Нива, Нескучне, Времівка, Новоукраїнка, Велика Новосілка.

На Запорізькому напрямку противник активних дій не вів, обстріляв населені пункти Мала Токмачка, Нова Токмачка, Малі Щербаки, Зелене Поле, Залізничне та Рівнопілля.

На Південнобузькому напрямку обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.

За добу українські захисники відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Куп’янськ, Спірне, Майорськ, Зайцеве, Авдіївка, Новомихайлівка, Опитне та Кам’янка.

Українська авіація уразила 25 районів зосередження живої сили і техніки та шість позицій зенітних ракетних комплексів.

Ракетні війська і артилерія вдарили по шести пунктах управління, чотирьох районах зосередження особового складу та техніки, а також тричі уразили позиції ППО, артилерії та склади боєприпасів.

Сервіс Deep State публікує актуальну онлайн-карту бойових дій в Україні.

Онлайн-карта бойових дій від Deep State станом на 23 вересня 2022 року

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Високопосадовці розповіли про деталі звільнення українських військовополонених