Карта бойових дій в Україні станом на 25 вересня

Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив дані про ситуацію на фронті станом на 25 вересня.

Сhas News публікує актуальну карту бойових дій, де блакитним позначені позиції ЗСУ, червоним — позиції рф, жовтим — звільнені території, бордовим — місця бойових дій.

Від ворожих ударів постраждали понад 35 населених пунктів. Серед них — Запоріжжя, Очаків, Миколаїв, Миролюбівка, Нью-Йорк, Білогорівка, Красногорівка, Павлівка та Майорськ.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На інших напрямках противник ворог обстрілює з танків, мінометів та ствольної артилерії:

на Сіверському напрямку — в районах населених пунктів Гута-Студенецька Чернігівської області та Бачівськ Сумської області;

на Слобожанському напрямку — в районах населених пунктів Стрілеча, Гур’їв Козачок, Дворічне, Куп’янськ та Кучерівка;

на Краматорському напрямку — Слов’янськ, Коровій Яр, Богородичне, Ярова та Озерне;

на Бахмутському напрямку — Соледар, Бахмут, Бахмутське, Опитне, Яковлівка, Неліповка, Юр’ївка, Білогорівка, Роздолівка;

на Авдіївському напрямку — Авдіївка, Водяне, Мар’їнка та Парасковіївка.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках під ворожий вогонь потрапили понад 20 населених пунктів. Зокрема, Микільське, Вугледар, Курдюмівка, Пречистівка, Шевченко, Білогір’я, Темирівка, Времівка та Ольгівське.

На Південнобузькому напрямку окупанти обстріляли понад 25 населених пунктів вздовж лінії зіткнення,ворог здійснив понад 30 вильотів БпЛА.

За добу українські військові відбили ворожі атаки в районах населених пунктів Соледар, Виїмка, Курдюмівка, Зайцеве, Новомихайлівка та Первомайське.

Авіація здійснила 26 ударів — підтверджено ураження 20 районів зосередження живої сили і військової техніки окупантів та шести позицій ЗРК.

Ракетні війська і артилерія уразили, зокрема, п’ять пунктів управління, 13 районів зосередження живої сили та техніки, три позиції зенітних ракетних комплексів, три системи ракетних військ і артилерії та два склади з боєприпасами.

Сервіс Deep State публікує актуальну онлайн-карту бойових дій в Україні.

Онлайн-карта бойових дій від Deep State станом на 25 вересня 2022 року

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Мобілізація в рф: путін підписав закон, за яким ухилянтів можуть засудити на 10 років