Кількість загиблих у Чаплиному зросла, жертвами стали дві дитини — ОВА (оновлено)
Андрій Цаплієнко

Вночі 25 серпня російські сили обстріляли чотири райони Дніпропетровської області — Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Синельниківський зазнав удару чотири рази. Опівночі відбувся обстріл, внаслідок якого зруйновані будинки у Великомихайлівці, зафіксовано вісьмох постраждалих. Серед них троє дітей, наймолодшій дівчинці усього два роки.

У селищі Чаплине, де росія обстріляла пасажирські вагони, тривають пошуково-рятувальні роботи. Серед більш ніж 20 жертв є два хлопчики шести та 11 років. Вони гралися у себе вдома, коли туди прилетіли російські ракети. 

Нікопольський район ворог тричі обстрілював із «Градів» та важкої артилерії, але минулося без постраждалих.

По Криворізькому району завдали ударів із «Ураганів» та «Смерчів». Під удар потрапили Апостолівська та Широківська громади, кілька реактивних снарядів прилетіли і в один з районів Кривого Рогу. Люди не постраждали. 

На Дніпровський район росіяни скерували ракету, але її збили. 

Оновлення від 09:00

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко заявив, що в селищі Чаплине завершилися рятувально-пошукові роботи.

Внаслідок обстрілу житлового сектору та залізничної станції загинули 25 осіб, з них двоє — діти. Тимошенко уточнив, що 11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, а шестирічна дитина згоріла в авто біля залізничної станції. Постраждала 31 людина.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Київщині вночі пролунали звуки вибухів, працюють екстрені служби (оновлено)