Кім Чен Ин під час випробувань ракети вперше показав світові свою доньку

ЗМІ КНДР вперше опублікували фото доньки північнокорейський диктатор Кім Чен Ина. Разом з батьком 18 листопада вона спостерігала за випробуванням балістичної ракети Hwasongpho-17.

Про це пише південнокорейське видання Yonhap.

Державне інформагенство Північної Кореї KCNA обмежилося повідомленням, що Кім спостерігався за пуском «разом з коханими дружиною та донькою», не уточнив ім'я останньої.

як вигладає донька кім чен ина

У Пхеньяні тоді заявили, що ракета, здатна нести ядерні боєголовки, піднялася на максимальну висоту в 6 040,9 км і пролетіла відстань 999,2 км за майже 69 хвилин, після чого впала у Східному морі.

Кім Чен Ин разом з донькою

Раніше ЗМІ КНДР ніколи не писали подробиці про дітей диктатора. За даними південнокорейської розвідки, Кім одружився в 2009 році і з того часу у нього та його дружини Лі Соль Джу народилися троє дітей -дві дівчинки та хлопчик (у 2010, 2013 та 2017 роках).

У 2013 році колишній американський баскетболіст Денніс Родман розповідав, що під час відвідин КНДР тримав на руках старшу доньку Кіма, яку звати Чжу Е.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Супутник зафіксував перший за два роки потяг з КНДР до рф: він міг вести снаряди (фото)