Кіт Степан із Харкова уклав контракт із Valentіnо. Як домашній улюбленець став зіркою соцмереж (фото)
Instagram / loveyoustepan

Харківський кіт Степан, який став відомим після того, як його фотографію в своєму Instagram виклала Брітні Спірс, уклав контракт із модним брендом Valentino.

Про це розповіла журналістка Марія Малєвська, яка дізналася про співпрацю від господарки кота.

«Нас вже показували Discovery, американський MTV придбав права на один з роликів, з «Останкіно» дзвонили. Бренд Valentino замовив рекламу. Замовляють привітання з днями народження. Кількість повідомлень в директі навіть не рахую», — розповідає жінка. 

Chas News зібрав те, що відомо про Степана та його зірковий шлях.

Історія зіркового кота

Український кіт Степан відомий в Instagram та TikTok. У першій соцмережі в нього 757 тис. підписників, а в другій — майже 1 млн.

Кіт Степан

Прославився він своїм незворушним виглядом на всіх фотографіях та відео. Однак найвідомішою світлиною Степана стало фото з бокалом вина, яке опублікувала співачка Брітні Спірс. Саме ідею цієї фотографії Valentino використав для реклами своєї сумки.

За словами господарки Степана Анни, після цього на кота підписалися 13-15 тис. людей з усього світу. Жінка не розкриває свою особу, але розповідає про домашнього улюбленця.

Кота вона підібрала на вулиці 13 років тому. Зараз Степан вже немолодий і важить 5 кг. На телевізійні шоу господарка з ним їхати відмовляється — каже, застарий Степан для подорожей.

Кіт Степан

Жінка мешкає у звичайній харківській багатоповерхівці. Саме вона — авторка всіх робіт зі Степаном. Анна розповідає, що цілу купу грошей віддає за реквізит, а її кіт «чарівний на всю голову».

Судячи з уваги суспільства, так і є. Брітні Спірс була не єдиною зіркою, яка помітила Степана. Діана Крюгер, німецька акторка, також постила його в Instagram. Хтозна, може й сумка від Valentino — не останній аксесуар, який рекламує харківська пухнаста знаменитість.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

Дослідники визначили найкрасивіші породи котів за принципом «золотого перетину»