Кияни-учасники Революції гідності та родини Героїв Небесної Сотні отримають одноразову матеріальну допомогу від міста

Із нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні столична влада виплатить одноразову допомогу киянам — учасникам Революції гідності, а також членам їхніх сімей, якщо учасник подій загинув.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

Допомогу в 1,5 тис.грн отримають: кияни — члени сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранень під час участі у Революції гідності, а також члени сімей осіб, яким посмертно присвоєно звання Герой України під час Революції.

Допомогу в 1,4 тис. грн отримають: кияни, включені до списку осіб, які під час участі у масових акціях отримали тяжкі тілесні ушкодження та звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.

Допомогу в 1,3 тис.грн отримають: кияни, включені до списку осіб, які отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості під час Революції і звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.

Допомогу в 1,1 тис.грн отримають: кияни, включені до списку осіб, які отримали легкі тілесні ушкодження і звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.

Ці кошти надійдуть надійдуть на рахунки банків, які виплачують пенсії, і на рахунки банків, які є учасниками проєкту «Картка киянина».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На алеї Небесної Сотні у Києві спробували встановити радянські декорації. Чим це закінчилося (фото)